Odderøya museumshavn

Odderøya museumshavn

Odderøya museumshavn tilbyr maritime aktiviteter og har et spesielt fokus på plastbåtens historie og småbåtliv etter andre verdenskrig. Aktivitetshuset er åpent om sommeren, i andre skoleferier og under spesielle arrangementer. I verkstedet gis publikum et innblikk i hvordan plastbåter støpes og restaureres. Kafeen "Kabyssen" selger nystekte vafler i museets åpningstider, og bak aktivitetshuset er en lekeplass som kan brukes hele året.

Sommerstid kan publikum låne robåt, bruke vannkikkert, lage krabbesnøre, barkbåter og mye mer. På «Sommerøya» på odden kan man slenge seg i en strandstol eller ta seg et forfriskende bad. Hver sommer siden 2011 har det vært flytende båtutstilling med klassiske plastbåter i samarbeid med private eiere. Denne videreføres hvert år, og nå er også fine, blanke trebåter del av den flytende utstillingen.

Utleie av møtelokaler.

Ønsker du å leie våre møtelokaler til jobb eller lukkede selskaper?  Vi har et flott møterom med utsikt over Gravane og Tresse med plass til ca. 35 stykker.  Vi har dekketøy og kan ordne med bestilling av mat og drikke.  I møterommet er det wifi tilgang og projektor.  

 

 

Odderøya museumshavn

Kontaktperson:  Vest-Agder-museet, 38 12 03 50, kristiansand@vestagdermuseet.no

 

Link til facebook: https://www.facebook.com/Odderoeya.museumshavn/


Nettside

Nodeviga 38, 4610 Kristiansand