Norsk for deg! AS

Norsk for deg! AS

Cecilie Lønn (f. 1970) holder til i Bygg 29 i første etasje. Selv kaller hun rommet sitt for «skrivestua». Cecilie er lærebokforfatter og nettskolelærer. Hun driver sin egen nettskole som heter Norsk for deg! Hun underviser i norsk og spansk – og hun har hatt tusenvis av deltakere siden hun startet nettskolen i 2015. De fleste deltakerne holder til i Norge, men det finnes også mange hundre som bor i andre land rundt omkring i verden – og de lærer norsk gjennom Norsk for deg! med Cecilie. Cecilie har skrevet 18 lærebøker i norsk og spansk – og hun jobber nå med bok nummer 19. I tillegg til denne aktiviteten jobber Cecilie med å skrive dikt og noveller – og kanskje kommer det en dag andre, mer skjønnlitterære tekster fra Cecilie. Skrivingen og nettkursaktiviteten skjer inne på skrivestua. På nydelige, naturskjønne Odderøya finner Cecilie ro og inspirasjon.

Cecilie driver i tillegg Mestizo på Lund torv. Mestizo er et kultursenter. Du kan treffe Cecilie både på Mestizo og i skrivestua. Men når Cecilie trenger den totale ro og stillhet, er skrivestua det perfekte stedet.

Skrivestua er innredet som «et lite hjem» – med tepper, lysekroner, bombai-møbler, tepper og puter. I tillegg henger det flotte bilder av Cecilies mor, Ingrid Lønn, på veggene. Flere av Ingrid Lønns «grisebilder» henger i skrivestua. Alle besøkende legger raskt merke til disse spesielle, morsomme og flotte bildene til Ingrid Lønn. Cecilies mor, Ingrid, holder til i rommet ved siden av skrivestua.

Ta gjerne turen innom skrivestua om du vil slå av en prat om lærebøker, norskkurs og spanskkurs, språkinnlæring, kulturaktivitetene på Mestizo eller Ingrid Lønns bilder.

Norsk for deg! AS

E-post: cecilie@norskfordeg.no

 


Nettside

Odderøyveien 47