Norgesfilm As

Norgesfilm As

Trenger du hjelp med å nå ut med film til din virksomhets målgrupper? Vi utvikler strømmetjenester til virksomheter over hele Norden innenfor bibliotekbransjen, utdanningssektoren, den profesjonelle filmindustrien, mediehus, helsevesen og kulturbransjen.

 

Strømmetjenester

Med en skybasert strømmetjeneste fra Norgesfilm kan du raskt, enkelt og profesjonelt nå ut med film der dine målgrupper befinner seg. Våre strømmetjenester leveres med det nyeste innen avspillerteknologi, sikkerhet og kryptering (DRM), og vi tilbyr TVOD (enkeltleie), SVOD (abonnement), FVOD (gratis) og ulike kombinasjoner. Vi rådgir – du velger. Du oppretter raskt og enkelt filmer og registrerer metadata via vår administrasjonstjeneste. Våre løsninger leveres både standard og med tilpasninger til ditt behov.


Filmformidling

Vår redaksjon er spesialister innenfor bruk av rettighetsklarert film i skolen. Vi hjelper deg med å formidle film til elever og studenter. Vi utarbeider skreddersydde undervisningsopplegg i tråd med gjeldende læreplaner og har lang erfaring med bruk av film i digitale læremidler. Norgesfilm jobber også med filmformidling rettet mot privatmarkedet, rettighetsklarering av film, kundesupport og rådgivningstjenester.

Teknisk filmklargjøring

Norgesfilm sørger for at filmene dine enkelt og trygt spiller av hvor som helst, når som helst og i best mulig kvalitet. Vår postproduksjon omfatter all nødvendig teknisk klargjøring slik at dine kunder får en optimal filmopplevelse, helt uavhengig av operativsystem og nettleser, hvilken enhet/ ‘dings’ og versjon som brukes, og også basert på  båndbredde og internettilkobling

Norgesfilm As

Telefonnr.: 3812 4100

Mailadresse: post@norgesfilm.no

Facebookside:

www.facebook.com/pages/Norgesfilm/159834780710991?fref=ts

www.facebook.com/filmoteket

www.facebook.com/Filmrommet


Nettside

Odderøyveien 53, 4610 Kristiansand