Norgesfilm As

Norgesfilm As

Norgesfilms forretningsidè er å være en foretrukket samarbeidspartner i skjæringspunktet mellom teknologi og pedagogisk tilrettelegging av film. Gjennom innovative filmløsninger, meget høy kompetanse, et motivert team og dyktige samarbeidspartnere skal vi hver dag bidra til å forenkle og profesjonalisere våre kunders arbeid med å tilgjengeliggjøre sine filmer i ønskede kanaler og hjelpe dem til å maksimere verdien av innholdet. Våre kunder er innen privat og offentlig næringsliv i Norden og representerer både biblioteksbransjen, utdanningssektoren, den profesjonelle filmindustrien, mediehus, helsevesen og kulturbransjen.

Noen har rene kommersielle målsettinger med filmløsningene vi utvikler og drifter for dem, andre opererer med kultur- og historieformidling som formål, atter andre med fokus på opplæring, utdanning og konkrete kompetansemål. Vi holder til i flotte og naturskjønne omgivelser i Film & TV Huset på Odderøya i Kristiansand. Med filmmiljø, innseiling til byen, fiskebrygga og strandpromenaden i umiddelbar nærhet henter vi ekstra inspirasjon til å levere fremragende filmløsninger til alle kanaler og kunder. Kontakt oss om du er nysgjerrig på om vi kan hjelpe din virksomhet – eller du bare vil vite litt mer!


Og dersom du er i modus for å se god film og oppleve kultur levert fra nettopp Odderøya, kanskje du ønsker du å se de såkalte husmor-filmene fra 70-tallet? Gratis reklamefilm tilbake til 50-tallet om Tempolett moped fra Øglænd, øl, damehatter, Petterøe’s karvet blad og Res-pa-tex plater for kjøkkenet? Vil du oppleve Norges beste utvalg av kort- og dokumentarfilm? Klassiske spillefilmer? Historiske opptak? Oppleve masse innhold som ikke er tilgjengelig noe annet sted? Klikk deg inn på Filmarkivet da’ vel!

 

Norgesfilm As

Telefonnr.: 3812 4100

Mailadresse: post@norgesfilm.no

Facebookside:

www.facebook.com/pages/Norgesfilm/159834780710991?fref=ts

www.facebook.com/Filmarkivet?fref=ts

www.facebook.com/Filmrommet


Nettside

Odderøyveien 53, 4610 Kristiansand